Hem Logi Upplevelser Galleri Om oss Hitta hit Kontakt/bokning
 
 
 

       

 

Kontakta oss

Sara Bohlin
+46 (0)70 - 172 71 99
sara@norrskensudden.se

 
 
 

 
 

Logi

 

På Norrskensudden erbjuder vi boende året runt. Alla våra stugor är rustade med charm och norrländsk kultur, och från alla fönster har ni utsikt över sjön, oavsett årstid.

 

Gästhuset

Har åtta sängplatser fördelat på tre rum. På bottenvåningen finner ni det stora lantköket med utrymmer för trevliga middagar. Det är rustat med elspis, kyl/frys och diskmaskin. På samma plan finns sovrum med dubbelsäng och toalett med dusch. Från köks- och sovrumsfönster kan ni sommartid se hur midnattssolen vackert glimmar över sjön. Övervåningen rymmer hall och två sovrum med totalt 6 bäddar. På gården finns trevliga eldstäder och till huset tillhörande klotgrill. Sjön erbjuder bad och fiskemöjligheter. Roddbåt, trampbåt och kanot finns att hyra, så även vedeldad bastu med sjöutsikt.

Veckopris från: 5000 kr    Skicka bokningsförfrågan

 

Soldattorpet

Det gamla soldattorpet har anor från 1700-talet och här erbjuder vi exklusivt primitivt boende för två personer, sommar som vinter. All uppvärmning sker med den lilla järnkaminen som även har en kokplatta där man kan tillreda sin egen mat. Värmeljus och fotogenlampa är den enda ljuskälla som finns.
Från fönstret har man första parkett när kvällssolen vackert glimmar över sjön. Boende i soldattorpet sker oftast till självhushåll och kök, toalett med dusch finns i servicehuset ca 100 meter bort.

Veckopris från: 1800 kr    Skicka bokningsförfrågan 

 

Bagarstugan

Vår timrade bagarstuga ligger på en udde med sjöar, berg och vacker natur runtomkring. Från matbordet har ni en fantastisk utsikt över sjön, oavsett årstid. Nere vid strandkanten (30 meter) hittar ni en av våra eldstäder, och där kan ni i lugn och ro njuta framför brasan medan midnattssolen glimmar över vattnet. Vintertid har ni möjlighet att upptäcka norrskenet och den ”blå timmen”, då det annars så snövita täcket bäddar in landskapet i en blå nyans.
Boende i Bagarstugan sker till självhushåll, och i det nyrenoverade stora köket finns spis, kyl/frys, micro och en härlig öppenspis att värma sig framför. På bottenvåningen finner ni, förutom köket, nyrenoverad toalett med dusch och sovrum med fyra bäddar. På övervåningen finns ett stort sovloft, med dubbelbädd, bord och stolar. Sovloftet kan nyttjas maj-september.

Veckopris från: 4100 kr    Skicka bokningsförfrågan

 

Jaktstugan

Rundtimrad stuga med charm, rustad för två personer. På verandan har ni första parkett när midnattssolen vackert glimmar över vattnet. Boende i Jaktstugan sker till självhushåll och inne i timringen finns kokplatta. Servicekök med toalett finns cirka 100 meter från stugan. I anknytning till stugan finns eldstad till våra gästers förfogande.

Veckopris från: 1800 kr    Skicka bokningsförfrågan

     
 
Copyright (c) 2008 Norrskensudden. All rights reserved.